Αυτό είναι το νέο, 7θέσιο Ford Explorer Plug-in Hybrid των 457 ίππων, το οποίο έρχεται σε εκδόσεις ST-Line και Premium και τιμές από 84.885 ευρώ.

Με σημεία αναφοράς την επιβλητική σχεδίαση, τους άφθονους χώρους για επτά επιβάτες και την πανίσχυρη plug-in υβριδική μονάδα κίνησης με θηριώδη ισχύ και ροπή, το νέο Ford Explorer Plug-in Hybrid έρχεται και στη χώρα μας να ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SUV μοντέλων. Το νέο Explorer Plug-in Hybrid προσφέρει απλόχερα πολυτέλεια, ασφάλεια και άνεση, καθώς επίσης και ένα πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών που είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις και ασυναγώνιστα επίπεδα διασύνδεσης.

Το 7θέσιο μοντέλο συνδυάζει τον πανίσχυρο, 3λιτρο EcoBoost V6 βενζινοκινητήρα της Ford με ηλεκτροκινητήρα, γεννήτρια και μπαταρία ιόντων λιθίου 13,6 kWh. Έχει δυνατότητα φόρτισης από εξωτερική πηγή αλλά και φόρτιση εν κινήσει, μέσω συστήματος αναγεννητικής πέδησης. Αποδίδει συνδυαστικά ισχύ 457 ίππων και ροπή 825 Nm, καθιστώντας το ως το ισχυρότερο υβριδικό όχημα της Ford.

Ford ExplorerΣυνδυαζεται μάλιστα με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford και σύστημα τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive με Terrain Management System και 7 προφίλ οδήγησης. Η κινητήρια μονάδα προσφέρει την ικανότητα στο νέο Explorer Plug-In Hybrid να μεταφέρει με χαρακτηριστική άνεση έως και 7 άτομα, να ρυμουλκεί τρέιλερ βάρους έως και 2.500 kg, αλλά και να εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία έως 48 km NEDC (42 km WLTP) με κατανάλωση καυσίμου από 2,9 l/100 km NEDC (από 3,1 l/100 km WLTP) και εκπομπές CO2 από 66 g/km NEDC (71 g/km WLTP).

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις στην Ελλάδα

Το Ford Explorer Plug-in Hybrid θα διατίθεται στη χώρα μας στην σπορτίφ έκδοση ST-Line και στην έκδοση Platinum. Οι τιμές ξεκινούν από τις 84.885€ για την ST-Line και από 85.575€ για την Platinum, ενώ το μοντέλο συνοδεύουν 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance με επιτόκιο 1,99%. 

Διαμορφώστε το νέο Ford Explorer εδώ: https://bit.ly/33jscFr

Διαβάστε ακόμη:

Βελτιωμένο Ford Ranger Raptor “Black Force”