Ηχοσύστημα B&O Play στο νέο Fiesta

Οι επιδράσεις της μουσικής στον ανθρωπινό οργανισμό είναι πολλαπλές. Έρευνες έχουν δείξει ότι η αγαπημένη μας μουσική μας κάνει πιο δημιουργικούς και βοηθά να βγούμε από συναισθηματικά προβλήματα. Έχει μάλιστα αποδειχθεί πως συγκεκριμένα είδη μουσικής βοηθούν στην καταπολέμηση της αρτηριακής πίεσης. Σε κάθε περίπτωση, όλοι έχουμε νιώσει την ευφορία που μας προσφέρει το αγαπημένο μας τραγούδι, κυρίως όταν το τραγουδάμε και εμείς δυνατά!
Το νέο Ford Fiesta που θα παρουσιαστεί σε λίγο καιρό, θα διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα ήχου B&O Play που υπόσχεται να μας κάνει να τραγουδάμε δυνατά πίσω από το τιμόνι! Σύμφωνα με τη Ford, το B&O Play είναι το ισχυρότερο σύστημα στην κατηγορία του Fiesta και οι μηχανικοί της αφιέρωσαν ένα χρόνο, ακούγοντας πάνω από 5.000 μουσικά κομμάτια για να διασφαλίσουν ότι η premium τεχνολογία των 675-watt έχει θαυμάσια απόδοση, με όλους τους ερμηνευτές. Από την Adele και τους Foo Fighters μέχρι τον Jay-Z – αλλά και στην περίπτωση μιας χαλαρωτικής, κλασσικής μουσικής – ανεξάρτητα από την ένταση του ήχου.
Το νέο Ford Fiesta έρχεται με ηχοσύστημα B&O Play.
Έρευνα του Spotify αποκαλύπτει ότι όταν οδηγούμε μόνοι ετοιμάζουμε ξεχωριστές playlists, ανεβάζουμε την ένταση και τραγουδάμε μέσα από την καρδιά μας. Πολλοί από εμάς μάλιστα έχουμε μουσικές λίστες που τολμάμε να παίξουμε μόνο στο αυτοκίνητο, ένα ξεχωριστό μέρος για μουσικές απολαύσεις, όπου ο ήχος είναι σχεδιασμένος για να “γεμίζει” άριστα το χώρο που βρισκόμαστε.
Το B&O Pplay Sound System στο νέο Fiesta περιλαμβάνει 10 “στρατηγικά τοποθετημένα” ηχεία και τουίτερ στο ταμπλό του οχήματος και σε όλο το εσωτερικό, για τη δημιουργία της τέλειας ακουστικής εμπειρίας σε όλες τις θέσεις. Το σύστημα είναι βελτιστοποιημένο με ψηφιακό επεξεργαστή ήχου και subwoofer 200mm, ενώ η διαχείριση του συστήματος γίνεται από το Ford SYNC 3 Navigation και μία οθόνη αφής 8-ιντσών.