Έφτασε το Ford Focus Active. Δείτε το στη Θεσσαλονίκη

Το περιπετειώδες Ford Focus Active λανσάρεται στην Ελλάδα. Δείτε το στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της Βροχίδης-Χατζής.

Ford Focus Active

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το Focus Active, η νέα προσθήκη στη γκάμα της Ford που απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και των εξορμήσεων. Το Focus Active υιοθετεί σκληροτράχηλο στυλ εμπνευσμένο από SUV, με αυξημένο ύψος από το έδαφος, μπάρες οροφής και πρόσθετες προστατευτικές ποδιές.

Η νέα έκδοση του Focus έχει κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ συνδυάζεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Βασικός κινητήρας είναι ο 1,5lt βενζίνης με 150 ίππους (δε διατίθεται ο 1.0 EcoBoost στην έκδοση Active), ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο 8άρι. Αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο συνδυάζεται η ισχυρότερη εκδοχή του 1.5 με 182 ίππους, ενώ σε πετρέλαιο η γκάμα Focus Active διατίθεται με τον 1.5 EcoBlue των 120 ίππων και μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Οι τιμές του Ford Focus Active διαμορφώνονται από τις 21.393 ευρώ στην 5θυρη έκδοση των 150 ίππων, ενώ οι εκδόσεις diesel ξεκινούν από 23.874 ευρώ. Η έκδοση Active διατίθεται και σε Wagon αμάξωμα, οι τιμές του οποίου ξεκινούν από τις 22.572 ευρώ.

Δείτε το στη Θεσσαλονίκη έως 27 Μαρτίου

Από χθες 22 έως και 27 Μαρτίου, η Ford Βροχίδης-Χατζής (Γεωργικής Σχολής 29, Πυλαία) έχει στις βιτρίνες της το νέο Focus Active. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το περιεργαστούν και να το συγκρίνουν με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου (Titanium, ST Line, Vigniale) που ήδη βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Δείτε ακόμη:

Πρώτη γνωριμία με το Ford Focus 2018