Περισσότερα Ford GT για όλους! Η παραγωγή παρατείνεται

Η Ford θα κατασκευάσει περίπου 1.350 Ford GT καθώς η ζήτηση υπερβαίνει την προσφορά κατά 600%. Έτσι θα ικανοποιηθούν περισσότεροι πελάτες που θέλουν το supercar αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στην πολυπόθητη λίστα.

Ford GT

Η παραγωγή του Ford GT θα παραταθεί κατά δύο χρόνια περίπου, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση. Η εταιρία, θα προσφέρει τώρα περίπου 1.350 Ford GT για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Αν είστε ένας από αυτούς που θέλουν το GT, το παράθυρο υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ανοίγει και πάλι στις 8 Νοεμβρίου και για ένα μήνα.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο FordGT.com, και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, θα συνεργαστούν με την υπηρεσία Ford GT Concierge Service για μία εξατομικευμένη εμπειρία αγοράς. Αρχικά, η Ford είχε ανακοινώσει μία περιορισμένη παρτίδα παραγωγής 1.000 οχημάτων μέσα σε τέσσερα χρόνια. Η παραγωγή του Ford GT ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016. Θυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί κινητήρα 3.5lt EcoBoost V6 Twin Turbo, ανθρακονημάτινη δομή, ενεργή αεροδυναμική και έχει τελική ταχύτητα 347 km/h.

Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο, επετειακό μοντέλο Ford GT Heritage Edition για τα πενήντα χρόνια από τη νίκη του Ford GT40 στο Le Mans 1968 και 1969, με αγωνιστικά χρώματα της Gulf Oil, σε ένα συνδυασμό θαλασσί (Heritage Blue) και πορτοκαλί (Heritage Orange), limited-edition. Οι Ευρωπαίοι ενδιαφερόμενοι -που πληρούν τις προϋποθέσεις- θα είναι υποψήφιοι για την απόκτηση ενός οχήματος Ford GT, με έτος κατασκευής από 2020 έως 2022.