Νέα καθίσματα Ford Performance για τη σειρά ST

Τα νέα καθίσματα της Ford Performance έρχονται τόσο στο Puma ST αλλά και στα Focus ST και Fiesta ST.

Στο παρελθόν, η ιδιοκτησία ενός σπορ αυτοκινήτου μεταφράζονταν σε “θυσίες” ως προς την άνεση στην καθημερινότητα, υπέρ μιας πιο “σφικτής” οδικής συμπεριφοράς. Εδώ και αρκετό καιρό, η Ford προσφέρει τεχνολογίες, όπως εξελιγμένες αναρτήσεις και προσαρμοζόμενα σπορ καθίσματα με κορυφαία στήριξη για το σώμα, που καθιστούν τα μοντέλα επιδόσεων της μάρκας εξίσου άνετα και διασκεδαστικά στην οδήγηση – αλλά και ακόμα πιο προσιτά σε περισσότερους οδηγούς ως προς τη δυναμική συμπεριφορά που προσφέρουν.

Τώρα, η μάρκα προάγει την άνεση των καθισμάτων υψηλών επιδόσεων, παρουσιάζοντας τα εμπρός καθίσματα Ford Performance. Αυτά έχουν έχουν εξελιχθεί εσωτερικά για το Puma ST, είναι πιστοποιημένα από τον κορυφαίο οργανισμό υγείας της σπονδυλικής στήλης Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR) και μπορούν να ρυθμίζονται σε 14 κατευθύνσεις. Με άλλα λόγια προσαρμόζονται αυτά στο σωματότυπο των επιβατών, αντί ο επιβάτης να προσαρμόζει τη θέση του στο κάθισμα.

Πλέον της τυπικής ρύθμισης του καθίσματος εμπρός/πίσω και της αντίστοιχης για τη γωνία της πλάτης με το ενσωματωμένο προσκέφαλο, οι επιβάτες μπορούν να ρυθμίζουν την προέκταση του μαξιλαριού της έδρας του καθίσματος καθώς και τη γωνία του. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του καθίσματος. Η ρύθμιση οσφυϊκής υποστήριξης τεσσάρων κατευθύνσεων ελέγχεται ηλεκτρονικά από έναν διακόπτη στο πλάι του καθίσματος.

Τα νέα καθίσματα που διατίθενται για όλη τη σειρά ST, είναι φινιρισμένα με την ταπετσαρία Sensico της Ford. Ένα vegan υλικό που αντιγράφει την πολυτελή εμφάνιση, αίσθηση, αντοχή και ευκολία καθαρισμού του δέρματος.

Δες τη δοκιμή του Ford Puma ST