Ετοιμοπαράδοτο το Ford Puma ST-Line Design

Ford Puma

Η Ford σε μια εποχή με τρελές καθυστερήσεις στις παραδόσεις, ρίχνεται στη μάχη με το Puma, το οποίο μάλιστα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο! Τουλάχιστον για την ώρα…

Αυτό το διάστημα ένα ετοιμοπαράδοτο καινούριο αυτοκίνητο είναι παραπάνω από σπάνιο φαινόμενο. Κι αυτό γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων μια θεωρητικά σημερινή παραγγελία θα μπορούσε να έχει εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης στο τέλος του έτους. Μέχρι και το 2023 ακούγεται σε κάποιες δημοφιλείς εκθέσεις.

Άρα λοιπόν, η ανάγκη των υποψήφιων αγοραστών στρέφεται κυρίως σε μάρκες που έχουν τους μικρότερους χρόνους αναμονής. Όμως στην περίπτωση του Puma, φαίνεται ότι ο Δρακουμέλ βρήκε το Στρουμφοχωριό! Αφού μπορεί σήμερα να αποκτήσει κάποιος το Puma ST-Line Design 125ps, είτε χειροκίνητο, είτε και με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Πιστέψτε το!

Πιο συγκεκριμένα, ένας περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων στην έκδοση Design είναι ετοιμοπαράδοτα στη χώρα μας. Η νέα έκδοση ST-Line Design βασίζεται στην ήδη ολοκληρωμένη σειρά ST-Line, διαθέτοντας πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό. Αυτός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναλογικό πίνακα οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple CarPlay), SYNC 3 και ενσωματωμένο μόντεμ, αλλά και μία πλούσια σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης. Στοιχεία δηλαδή όπως αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση ορίων ταχύτητας και προειδοποίηση κόπωσης οδηγού.

Και όπως σε όλα τα Puma, οι χώροι είναι άφθονοι για 4 ενήλικες, ενώ ο χώρος αποσκευών μετρά 456 λίτρα μαζί με το γνώριμο πλέον MegaBox. Σε τεχνολογικό επίπεδο, το Puma ST-Line Design κινείται με το ήπια υβριδικό σύνολο της Ford, τον 1000άρη EcoBoost Hybrid απόδοσης 125 ίππων.

Οι τιμές ξεκινούν από 23.833 ευρώ στην έκδοση με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ενώ το Puma ST-Line Design με το 7άρι Powershift, κοστίζει 26.221 ευρώ. Το μοντέλο, όπως και όλα τα Ford, συνδυάζεται με τα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance και με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.