Έρχεται η ταινία “Ford v Ferrari” (δείτε το 1ο trailer)

Η νέα ταινία του Holywood μας ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο του Le Mans και στην κόντρα Ford και Ferrari στον 24-ωρο αγώνα αντοχής.

Το Hollywood μετά τις ατελείωτες κυριολεκτικά ταινίες με σούπερ ήρωες αρχίζει δειλά δειλά και ασχολείται με ιδιαίτερες και ξεχωριστές ιστορίες από το χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έτσι μετά το εξαιρετικό Rush που εξιστορούσε τις ζωές, την εξέλιξη και την κόντρα των Niki Lauda και James Hunt αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον την ταινία “Ford v Ferrari”.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η ταινία θα επικεντρωθεί στις προσπάθειες της Ford να κατακτήσει τη νίκη στις 24 ώρες του Le Mans και να ρίξει από το θρόνο την κραταιά τότε Ferrari. Κοινώς πραγματεύεται τον οραματισμό, την εξέλιξη και την υλοποίηση ενός εκ των πλέον επιτυχημένων αγωνιστικών αυτοκινήτων της ιστορίας του Ford GT40, που το 1966 κατέκτησε τη νίκη στις 24 ώρες του Le Mans κάνοντας το ακατόρθωτο.

Βασικοί πρωταγωνιστές ο Matt Damon που ενσαρκώνει τον Carroll Shelby και ο Christian Bale που μετουσιώνεται στον φοβερό και τρομερό οδηγό της εποχής, Ken Miles. Στα πολύ θετικά ο σκηνοθέτης James Mangold που μεταξύ άλλων επιτυχιών έχει σκηνοθετήσει το Walk The Line.

Η ταινία “Ford v Ferrari” αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις Η.Π.Α. στις 15 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε δείτε το πρώτο trailer.