Εισπράξεις ρεκόρ το Furious 7

Όσοι έχουν δει την ταινία Furious 7 γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι είναι μια πολύ καλή ταινία δράσης και αυτό έρχονται να επιβεβαιώσουν και τα επίσημα νούμερα των εισπράξεων. Πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα προβολής, το Furious 7 έχει ήδη κάνει εισπράξεις 384 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως, τα 143,6 εκατ. των οποίων μόνο στη βόρειο Αμερική.

Η ταινία έσβησε κυριολεκτικά το προηγούμενο ρεκόρ για το μήνα Απρίλιο που κατείχε μέχρι σήμερα η ταινία Captain America: The Winter Soldier με μόλις 95 εκατ. εισπράξεις τον περασμένο χρόνο. Οι New York Times μάλιστα υποστηρίζουν ότι το Furious 7 ίσως φτάσει το 1 δις δολάρια μέχρι να βγει από τις κινηματογραφικές αίθουσες.
Σε ελληνικό επίπεδο, την πρώτη μόνο ημέρα η ταινία έκοψε 37.000 εισιτήρια και σε διάστημα τεσσάρων ημερών μετρά ήδη 137.711 εισιτήρια. Ίσως αυτός είναι και ένας τρόπος για τον κόσμο να πει το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό και πρωταγωνιστή Paul Walker, ο οποίος τραγικά έχασε τη ζωή του πριν ενάμισι χρόνο, χωρίς να προλάβουν να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα για το Furious 7. Τελικά η ταινία ολοκληρώθηκε έστω και με καθυστέρηση, ενώ τα δύο αδέρφια του Walker βοήθησαν ντουμπλάροντας τον αδερφό τους.