Νέες εγκαταστάσεις της Kia στο Περιστέρι

Kia FMS

Η Kia Ελλάς ΑΒΕΕ διευρύνει το δίκτυό της καλύπτοντας την περιοχή του Αιγάλεω, το Περιστέρι και τα Λιόσια μέσω της FMS, του ήδη υπάρχοντος εξουσιοδοτημένου εμπόρου / συνεργάτη Service Kia που μεταγκαθίσταται σε νέες εγκαταστάσεις στο Περιστέρι. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα δουν όλη τη γκάμα Kia αλλά και ειδικά αναβαθμισμένες εκδόσεις, όπως οι GT Line και X Line.

Η FMS διατηρεί υπερπλήρες συνεργείο και φανοποιείο στο Ρέντη, συνολικής έκτασης 2.400τμ για την απόλυτη τεχνική εξυπηρέτηση των αυτοκινήτων της Kia. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο έχει πρόσφατα εκπαιδευτεί στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των μοντέλων της Kia παρέχει υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες  να οδηγήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους επεξηγώντας τη μοναδική 7ετή εγγύηση καθώς και την μεγάλη μεταπωλητική αξία των μοντέλων της Kia.

Η FMS είναι μεγάλος χορηγός αυτοκίνησης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού παρέχοντας 14 Sportage στο αθλητικό σωματείο της ομάδας, υποστηρίζοντας και καλύπτοντας έμπρακτα της ανάγκες μετακίνησης και υποστήριξης της.