Άνοιξε η “Αυτοκίνηση 2017”

Αναβαθμισμένη και με περισσότερες συμμετοχές από πλευράς Ελλήνων εισαγωγέων αυτοκινήτων, η έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση-FISIKON 2017” έχει ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα της ελληνικής αγοράς, εκ των οποίων μάλιστα και 15 μοντέλα σε πανελλήνια πρεμιέρα και ένα σε πανευρωπαϊκή.
Η έκθεση “Αυτοκίνηση-FISIKON 2017” λειτουργεί και φέτος στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο και είναι η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου της χώρας μας στην οποία συμμετέχουν οι περισσότερες ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων. Το παρόν δίνουν οι εταιρείες Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Hyundai, Jeep, Kia, Mini, Nissan, Mercedes-Benz, Renault, SsangYong, Seat Skoda Subaru, Volkswagen, Volvo. Λάμπουν δια της απουσίας τους οι εταιρείες Audi, BMW, Opel, Ford, Peugeot, Honda, Mitsubishi, Suzuki, Toyota, Lexus και Porsche. Ακόμη η προσθήκη νέου εκθεσιακού χώρου προσέλκυσε περισσότερες εταιρείες με υπηρεσίες After Market.
Εκτός από τα νέα μοντέλα οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν το αυτοκίνητο που τους ενδιαφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από την έκθεση. Οι διοργανωτές της έκθεσης φιλοδοξούν ότι οι επισκέπτες της θα είναι φέτος περισσότεροι από τις προηγούμενες διοργανώσεις και θα ξεπεράσουν τις 77.000.
Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει 6 ευρώ, ενώ μειωμένο κατά 50% είναι το εισιτήριο για ΑμεΑ και ανέργους.