Με χριστουγεννιάτικη διάθεση η SEAT

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα η SEAT υποδέχεται το νέο  Ateca και ταυτόχρονα προσφέρει οφέλη σε όλη την γκάμα των μοντέλων της. Ήδη το SEAT Ateca –για το οποίο τις εντυπώσεις μας μπορείτε να διαβάσετε εδώ– βρίσκεται στις εκθέσεις της μάρκας στις μεγάλες πόλεις της χώρας και είναι διαθέσιμο για ένα test drive.
Το SEAT Ateca έφτασε στην Ελλάδα.
Παράλληλα, η Τεχνοκάρ δημιούργησε μια σειρά προσφορών για όσους επιλέξουν να αγοράσουν ένα SEAT το μήνα Δεκέμβριο. Πιο συγκεκριμένα για νέες παραγγελίες λιανικής η SEAT προσφέρει:
Δωρεάν επέκταση εγγύησης 2+2 χρόνια
Η παροχή αφορά στην επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου για 2 επιπλέον χρόνια (ή 80.000 km συνολικά), με πλήρη κάλυψη και με ακριβώς τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις όπως και η βασική εργοστασιακή εγγύηση των πρώτων 2 ετών.
Δωρεάν τέλη κυκλοφορίας 2016
Για όλους τους πελάτες η SEAT προσφέρει δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας του 2016, με την προϋπόθεση το αυτοκίνητο να ταξινομηθεί μέσα στον Δεκέμβριο.
Εξτρα εκπτώσεις
Για τα περισσότερα μοντέλα της γκάμας προσφέρονται επιπλέον εκπτώσεις που φτάνουν έως και 1.000 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.
Ιbiza Platinum Credit
Eιδικά για το Ιbiza προσφέρεται επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ονομαστικό επιτόκιο 5.9%, ελάχιστη προκαταβολή 30% , διάρκεια έως 60 μήνες και μέγιστο πιστούμενο κεφάλαιο έως 10.000 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες απλά μπείτε σε μια αντιπροσωπεία της SEAT ανά την Ελλάδα.