Η FCA Greece κοντά στους σπουδαστές

Πιστή στην παράδοση που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, η FCA Greece συνεχίζει να στηρίζει τους αυριανούς συνεργάτες της, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια, αλλά και την επαγγελματική εμπειρία στους σπουδαστές των Επαγγελματικών και Τεχνικών Σχολείων της χώρας. Σκοπός της FCA Greece είναι να βοηθήσει στη δημιουργία ισχυρών βάσεων κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους και να διευκολύνει τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.
Μέσα από τις συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα, τα στελέχη της FCA Greece έχουν παρουσιάσει στους σπουδαστές διαφόρων σχολών την ιστορία της εταιρείας στον χώρο της αυτοκίνησης και τον τρόπο εκπαίδευσης του παραγωγικού και μη-παραγωγικού προσωπικού του επίσημου δικτύου της. Παράλληλα, οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για τον πλέον σύγχρονο τρόπο διάγνωσης που εφαρμόζεται στα μοντέλα της FCA, χρησιμοποιώντας τα διαγνωστικά εργαλεία κορυφαίας τεχνολογίας της εταιρείας.
Η φωτογραφία είναι από την τελευταία συνάντηση στις εγκαταστάσεις της Κουμαντζιάς Α.Ε, μέλος του επίσημου δικτύου της FCA Greece στη Θεσσαλονίκη, με τους σπουδαστές από το 1ο ΕΠΑΛ Λαγκαδά. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν παρουσιάσεις της FCA Greece και της Κουμαντζιάς Α.Ε. και παράλληλα συμμετείχαν σε συζητήσεις γύρω από την αυτοκίνηση.