Ο Πέτρος Φιλιππίδης γράφει για το Renault Clio Sport Tourer

Στα πλαίσια της θεατρικής παράστασης “Πλούτος” του Αριστοφάνη, ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα με ένα Renault Clio Sport Tourer 1.5 dCi. Διαβάστε τι μας περιγράφει για την οδηγική του εμπειρία.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με το Clio Sport Tourer.

Θέλω να σας πω, ότι είμαι ενθουσιασμένος με το Renault Clio Sport Tourer. Το αγάπησα, το λάτρεψα. Αυτοκίνητο με ανέσεις και δυνατότητες πολύ πάνω της κατηγορίας του. Αντιμετωπίζει μεγάλα ταξίδια, πολύωρα, με χαρακτηριστική άνεση, χωρίς να κουράζεται ούτε το αυτοκίνητο ούτε ο οδηγός ούτε οι συνεπιβάτες. Πολυτέλεια, επίσης πολύ πάνω της κατηγορίας του. Η οδηγική του συμπεριφορά το ίδιο. Εκπλήσσεσαι με την επιτάχυνση του, τη δύναμη του, τα κρατήματά του, τα φρένα του, τις τελικές του ταχύτητες. Συμπεριφορά σε όλους τους τομείς αυτοκινήτου sport αλλά ταυτόχρονα και λιμουζίνας sedan πολύ υψηλότερης κατηγορίας. Ακόμη και η θέση οδήγησης, ακόμη και η touch screen οθόνη του που χειρίζεται ο οδηγός τις πληροφορίες, τα πολυμέσα, το gps και άλλα συμπληρώνουν την εικόνα ενός αυτοκίνητου που πολύ εύκολα διαλέγεις για αγαπημένο σου αυτοκίνητο. Το εντυπωσιακότερο όμως όλων, ειδικά σε περιόδους κρίσης, είναι η οικονομία του. Είναι απίστευτα χαμηλή η κατανάλωση καυσίμου. Οφείλω να σας πω για να μιλάμε με αριθμούς ότι όλα αυτά τα ταξίδια από Αλεξανδρούπολη σε Κρήτη και από Κέρκυρα σε Ρόδο, δυο μήνες ταξίδια, περίπου 15.000 χλμ, το κόστος του καυσίμου ήταν €500.

Φωτογραφίες από την εμπειρία του ηθοποιού με το Clio Sport Tourer μπορούμε να δούμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.