4 Έλληνες στην κορυφή της Ευρώπης

Ford Αναστασίου, Ford Γκαρτζονίκας, Ford Velmar και Ford Βροχίδης-Χατζής είναι οι Έλληνες επίσημοι έμποροι της Ford που βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης. Η Ford Ευρώπης τους βράβευσε για τις επιδόσεις τους σε ειδική τελετή στο πλαίσιο του Chairman’s Award που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ενώ για την αξιολόγησή τους μετρήθηκαν οι επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016 σε διάφορους τομείς, αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση των πελατών.
Πελάτες της Ford στη Θεσσαλονίκη (Ford Βροχίδης-Χατζής), στο Βόλο και τη Λάρισα (Ford Αναστασίου), στα Ιωάννινα (Ford Γκαρτζονίκας), στην Αττική και το Ηράκλειο (Ford Velmar) αναγνώρισαν τις υπηρεσίες που οι επίσημοι έμποροι τους προσέφεραν και τους έστειλαν στην κορυφή της Ευρώπης.
Τα βραβεία στους νικητές έδωσε ο Jonathan Williams, Sales Vice President της Ford Ευρώπης (αριστερά στη φωτό), παρουσία του Νίκου Νοταρά, Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Ford Motor Ελλάς (δεξιά στη φωτό). Στο στιγμιότυπο, ανάμεσα από τους παραπάνω (από αριστερά) οι Στέλιος Κουτελόπουλος για την Autotechnica Hellas A.Τ.E.E (Αττική, Ηράκλειο), Σταύρος Γκαρτζονίκας για την Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα), Κωνσταντίνα Αναστασίου για την Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα, Βόλος) και Τάσος Χατζής για την Βροχίδης-Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη).