Πλέον η Ford παρέχει και υπηρεσίες Leasing

Ford Kuga
Ford Kuga

Η υπηρεσία Ford Lease αποτελεί την πιο συμφέρουσα και ευέλικτη επιλογή για τη μίσθωση οποιαδήποτε επαγγελματικού ή επιβατικού μοντέλου Ford.

Οι υπηρεσίες μίσθωσης οχημάτων αποτελούν στις μέρες μας μία έξυπνη αλλά και συμφέρουσα επιλογή σε σχέση με το παραδοσιακό, μέχρι σήμερα, μοντέλο ιδιοκτησίας. Και αυτό γιατί συμβάλλουν με ευέλικτο τρόπο στην καλύτερη διαχείριση του αυτοκινήτου ή του στόλου οχημάτων μιας επιχείρησης. Η υπηρεσίες μίσθωσης, γνωστές και ως leasing αποβάλλουν κάθε άγχος και ανησυχία για έξοδα και δαπάνες που σχετίζονται με τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλιση, τη συντήρηση και τυχόν ζημιές που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρήσης του αυτοκινήτου.

Για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι υπηρεσίες μίσθωσης προσφέρουν σήμερα πολλά επιπλέον οφέλη. Για παράδειγμα δεν είναι υποχρεωτική η εκταμίευση και διάθεση του συνολικού ποσού που αντιστοιχεί στην αγορά του οχήματος. Ταυτόχρονα υπάρχουν επιπλέον προνόμια και σε φορολογικό επίπεδο.

Πλέον στο χώρο του leasing μπαίνει και η Ford προσφέροντας στη χώρα μας την υπηρεσία Ford Lease με λειτουργική μίσθωση οχημάτων. Η υπηρεσία απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες και προσφέρει πανελλαδική και πολυεπίπεδη κάλυψη. Το Ford Lease προσφέρει ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα με ευέλικτη διάρκεια από 24 έως και 48 μήνες. Σε αυτό το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνεται το κόστος για το όχημα, η συντήρησή του, καθώς και οι δαπάνες που αφορούν αλλαγές ελαστικών, πλήρη ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας και οδική βοήθεια.

Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης δεν αναλαμβάνει κανένα απολύτως ρίσκο ή ευθύνη όσον αφορά τη μεταπώληση, καθώς το αυτοκίνητο επιστρέφεται στην εταιρεία μετά το πέρας του προγράμματος που έχει οριστεί. Διαθέσιμα για μίσθωμα είναι όλα τα μοντέλα της Ford. Για παράδειγμα ένα Puma ST-Line 1.5 diesel 120ps διατίθεται με μηιαίο μίσθωσμα 213 ευρώ+ΦΠΑ για διάρκεια 48 μηνών, με 20.000 χλμ/έτος και προκαταβολή 4.500 ευρώ. Αντίστοιχα ένα Kuga ST-Line 1.5 diesel 120ps κοστίζει 279 ευρώ+ΦΠΑ/μήνα με προκαταβολή 6.350 ευρώ.