Δυναμικά η Γιαννίρης Α.Ε. στην 82η Δ.Ε.Θ.

Η Γιαννίρης ΑΕ σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, δίνουν για ακόμη μια φορά δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη εκθεσιακή οργάνωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2017 που διοργανώνεται από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου. Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί και τα 40 χρόνια παρουσίας της Γιαννίρης ΑΕ στον κλάδο του αυτοκινήτου, σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και συνέπεια προς τον καταναλωτή. Στην 82η Δ.Ε.Θ. η Γιαννίρης Α.Ε. έχει τετραπλή παρουσία με τις μάρκες Peugeot, DS, Jeep και Citroën.
H γκάμα της Peugeot πρωταγωνιστεί μάλιστα ως η επίσημη μάρκα αυτοκινήτου της φετινής διοργάνωσης όπως αναφέραμε και εδώ. Επιβλητικό αναμένεται το περίπτερο της DS Automobiles όπου θα υπάρχουν τα νέα DS3, DS4 αλλά και DS5. Ωστόσο τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Jeep και την πρώτη πανελλαδική εμφάνιση του νέου Compass. Εκεί θα είναι και το δημοφιλές Renegade, που έχει αγαπήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.
Τέλος, στη Citroën οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων. Ξεχωρίζει βεβαίως το νέο C3 που προσφέρει 144 συνδυασμούς εξατομίκευσης και την εντυπωσιακή ConnectedCAM Citroën.