Εκτός δρόμου παιχνίδια στο Jeep Camp της Γλυφάδας

Ανοιχτό για το κοινό είναι και πάλι το Jeep Camp Γλυφάδας, όπου οι φίλοι της εκτός δρόμου οδήγησης μπορούν να απολαύσουν τις δυνατότητες ενός Jeep σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον και κυρίως σε “απόσταση βολής” από το κέντρο της Αθήνας.
Επαναλειτουργεί το Jeep Camp Γλυφάδας.
Το ειδικά διαμορφωμένο Jeep Camp στη Γλυφάδα έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύπτει τα εντυπωσιακά όρια πρόσφυσης των μοντέλων της μάρκας, πάντα με ασφάλεια. To Jeep Camp ξεκίνησε εκ νέου την λειτουργία του από το Σάββατο 22/10 και θα είναι ανοικτό κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 έως τις 16:00.
Το Jeep Camp Γλυφάδας περιλαμβάνει περάσματα από βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση με μεγάλες κλίσεις, αλλά και κίνηση σε βραχώδες περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της AutoOne (210 9644691), επίσημου διανομέα της Jeep στο νομό Αττικής.

Αν πάλι η Αθήνα σας πέφτει αρκετά μακριά, υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει Jeep Camp και στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της AVC AE. Δείτε το εδώ.