Ζωντανεύει το Jeep Camp στην Αράχωβα

Η Jeep επιστρέφει στη Αράχωβα και επαναλειτουργεί το Jeep Camp στην περιοχή, δίνοντας μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στους λάτρεις της μάρκας να γνωρίσουν και να απολαύσουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες του Renegade.
Γνωρίστε τις δυνατότητες του Jeep Renegade στο φυσικό του περιβάλλον.

Το Jeep Camp ιδρύθηκε στη δεκαετία του ‘90 και από τότε έχει προσφέρει απίθανες 4Χ4 εμπειρίες. Η επαναλειτουργία του έχει προγραμματισθεί για τις 22 Δεκεμβρίου, με τις τάφρους και τα υπόλοιπα λασπωμένα και χιονισμένα εμπόδια της απαιτητικής off-road διαδρομής να περιμένουν τους περιπετειώδεις οδηγούς για να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του Jeep Renegade.
Οι επισκέπτες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βρεθούν στο Jeep Headquarter,  στο Λιβάδι Παρνασσού και από εκεί θα μεταφέρονται οδικώς με Jeep Renegade στον χώρο του Jeep Camp, πάντα με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της εταιρίας. Όλοι όσοι θα βρεθούν στο Jeep Camp της Αράχωβας φέτος τις γιορτές μπαίνουν σε κλήρωση με έπαθλο δύο προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά το πάθος ενός αγώνα της Juventus στο Τορίνο, με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα!

Jeep Camp info

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή και αργίες
Σημείο συνάντησης: Jeep Camp – Headquarter στον δρόμο προς το Λιβάδι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0030 6936 532754