Νέες εκδόσεις Limited για τα Audi A4 και Q3

Δυο νέες εκδόσεις προστίθενται στη γκάμα της Audi, το Q3 Limited Edition που θα διατεθεί σε μόλις 80 αυτοκίνητα στην Ελλάδα και το A4 Limited Edition.
Η νέα έκδοση του Audi Q3 περιλαμβάνει στοιχεία εξοπλισμού όπως το εξωτερικό πακέτο S line, το Audi exclusive μαύρο γυαλιστερό διακοσμητικό πακέτο, χυτές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, ράγες οροφής σε μαύρη απόχρωση, επενδύσεις καθισμάτων σε συνδυασμό ύφασμα Speed/δέρμα με λογότυπο S line, διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε μαύρη λάκα Piano, μαύρη εσωτερική επένδυση οροφής, σπορ τιμόνι και σπορ ανάρτηση S line.
Τα 80 αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην έκδοση 1.4 TFSI CoD έχουν τιμή που διαμορφώνεται στις 36.750 ευρώ, με το συνολικό όφελος λόγω του έξτρα εξοπλισμού να ανέρχεται στις 9.526 ευρώ.
Από την άλλη, το Audi A4 1.4 TFSI Stronic Executive Limited Edition αναδεικνύει έναν πολυτελή και δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ περιλαμβάνει στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, επενδύσεις καθισμάτων σε συνδυασμό δέρμα/leatherette και αναδιπλούμενη/διαιρούμενη πλάτη πίσω καθίσματος (40/20/40). Οι τιμές της έκδοσης Limited του Audi A4 1.4 TFSI Stronic διαμορφώνεται στις 36.990 ευρώ, με το συνολικό όφελος του πελάτη να ανέρχεται στις 5.912 ευρώ.