Ένα MINI στους φιλοξενούμενους του Ikos Dassia στην Κέρκυρα

MINI Hatch Ikos Dassia

To Ikos Dassia που επαναπροσδιορίζει την έννοια Luxury All Inclusive, είχε μία πρωτοποριακή ιδέα. Να δώσει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους του να γνωρίσουν το νησί της Κέρκυρας μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο MINI Hatch.

Τo νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων της Ikos Resorts που άνοιξε τις πύλες του τον Μάιο του 2018, παρέχει δωρεάν 20 μοντέλα ΜΙΝΙ Hatch στους πελάτες του για μία μοναδική εμπειρία ανακάλυψης των κυριότερων αξιοθέατων του νησιού με μία βόλτα, ενισχύοντας και με αυτόν τον τρόπο της τοπική οικονομία του νησιού. H υπηρεσία ΜΙΝΙ Drive Adventure είναι διαθέσιμη δωρεάν σε κάθε φιλοξενούμενο του Ikos Dassia οι οποίοι μπορούν να καθοδηγηθούν στις τοποθεσίες μέσω της εφαρμογής του Ikos και του ειδικού χάρτη που προσφέρει το πολυτελές συγκρότημα.

MINI Hatch Ikos Dassia

Με αφετηρία το Ikos Dassia, το MINI Hatch θα οδηγήσει τον φιλοξενούμενο του συγκροτήματος σε μια συναρπαστική διαδρομή μέσα από δασικούς δρόμους, ελαιώνες και γραφικά μονοπάτια, μαγευτικές παραλίες και θέα το Ιόνιο και την μαγευτική φύση της Κέρκυρας. Ανάμεσα στις προτεινόμενες τοποθετησίες περιλαμβάνεται η Παλαιοκαστρίτσα, μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, το Μον Ρεπό, και το Κανάλι του Έρωτα.

To μοναδικό αυτό δωρεάν service 5 αστέρων, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους του Ikos Dassia οι οποίοι μπορούν να το ζητήσουν από την reception του ξενοδοχείου. Η παροχή των 20 MINI στο ξενοδοχείο έγινε σε συνεργασία με την εταιρία  Drive (www.drive-hellas.com), η οποία παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε περισσότερες από 20 δημοφιλούς προορισμούς στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου και της Κέρκυρας.

MINI Hatch Ikos Dassia