Το Nissan Navara αποκτά αναβαθμίσεις ουσίας

Το Nissan Navara, είναι διαθέσιμο με μια σειρά από αναβαθμισμένες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με πανευρωπαϊκή εγγύηση πέντε ετών / 160.000 χλμ.

Το αναβαθμισμένο Nissan Navara διαθέτει ολοκαίνουργιο εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και αναβαθμισμένη ανάρτηση. Η ανάρτηση προσφέρει καλύτερη κύλιση, βελτιωμένο χειρισμό και άνεση επιβατών, ενώ επιτρέπει πλέον τη μεταφορά και βαρύτερων ωφέλιμων φορτίων. Χάρη στην τεχνολογία Intelligent Trailer Sway Assist, η ρυμούλκηση είναι ασφαλής και εύκολη.

Ο κινητήρας του Nissan Navara αποδίδει 163 ή 190 ίππους, ενώ η πρώτη έκδοση έχει επιπλέον 22Nm ροπής, φτάνοντας στα 425Nm, χάρη στην αλλαγή από μονό σε διπλό turbo. Το νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο του Navara κατασκευάζεται στην Ευρώπη, αποτελώντας την παγκοσμίως πρώτη εφαρμογή του. Παράλληλα, έχει γίνει περαιτέρω ρύθμιση του αυτόματου κιβωτίου 7 ταχυτήτων, με βελτιώσεις στην άνεση, την αίσθηση και την απόκριση. Τέλος, μεγαλύτερα είναι και τα φρένα του μοντέλου, βελτιώνοντας σημαντικά τις αποστάσεις ακινητοποίησης, ενώ παράλληλα έχει μειωθεί κατά 40% και η ασκούμενη δύναμη στο πεντάλ.

Οι τιμές για το Nissan Navara ξεκινούν από τις 26.140€ για την έκδοση King Cab και από τις 26.840€ για την έκδοση Double Cab.