Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από την Peugeot

Με τις συνθήκες οδήγησης να γίνονται πιο επικίνδυνες τον χειμώνα, η Peugeot προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν χειμερινό έλεγχο 20 σημείων στο αυτοκίνητό τους.
Δωρεάν χειμερινό check up από την Peugeot.
Όσοι κάτοχοι Peugeot λοιπόν “ψήνονται” για ένα check up μπορούν να επισκεφτούν ένα επίσημο συνεργείο του δικτύου και να ελέγξουν τα εξής σημεία:
– Ελαστικά
– Φώτα
– Υαλοκαθαριστήρες
– Φρένα
– Καυσαέρια
– Σύστημα διεύθυνσης
– Αναρτήσεις
– Φόρτιση μπαταρίας
– Κλιματιστικό
– Αμάξωμα

Η Peugeot παρέχει δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής) και με το τέλος του ελέγχου οι πελάτες λαμβάνουν ένα γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους.
Επιπλέον, κατεβάζοντας την εφαρμογή “myPeugeot” στο κινητό τηλέφωνο (smart phone) ή στο τάμπλετ, o χρήστης κερδίζει ένα κουπόνι έκπτωσης σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση του αυτοκινήτου του. Με την επίδειξη του κουπονιού στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot έως τις 28/02/2017, ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις:

– 25% έκπτωση στους υαλοκαθαριστήρες, μπαταρία, τακάκια, δίσκους φρένων, αμορτισέρ, συμπλέκτη, σετ χρονισμού, αντιψυκτικό υγρό και λιπαντικά TOTAL.
– 35% έκπτωση στα ελαστικά Michelin, Good Year, Dunlop.
Το πρόγραμμα δωρεάν χειμερινού ελέγχου ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017.