Διαθέσιμη η Alfa Romeo Giulietta Sprint

Γιορτάζοντας τα 60 χρόνια της θρυλικής Giulietta Sprint του 1954, η Alfa Romeo λανσάρει τη νέα Giulietta Sprint, μια ειδική έκδοση βασισμένη στο ίδιο πνεύμα και που αντανακλά τις διαχρονικές αξίες της μάρκας.

Η νέα Giulietta Sprint ξεχωρίζει από τον σπορ πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη, την πιο μεγάλη απόληξη της εξάτμισης, τις νέες ζάντες Sprint 17 ιντσών, το σκούρο ματ φινίρισμα στην εμπρός γρίλια, τα νέα καλύμματα καθρεφτών, το μαύρο περίγραμμα παραθύρων, τα πλευρικά μαρσπιέ, τους σκουρόχρωμους προβολείς, τα φιμέ κρύσταλλα και βεβαίως τα λογότυπα Sprint. Εσωτερικά ξεχωρίζουν τo μαύρο φινίρισμα και τα καθίσματα Alcantara Sprint με κόκκινες ραφές και το λογότυπο στα προσκέφαλα. Ένα ακόμη στάνταρ χαρακτηριστικό είναι το δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, ενώ το ταμπλό και οι πόρτες έχουν ένα φινίρισμα σε απόχρωση carbon.
Η νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα τόσο με τον οικονομικό diesel 1.6 JTDM-2 105hp όσο και το αποδοτικό νέο βενζινοκινητήρα 1.4 150hp, ο οποίος θα διατίθεται μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση. Οι εκδόσεις Sprint έχουν πλούσιο εξοπλισμό βασισμένο στην έκδοση Distinctive. Ο σπορ χαρακτήρας της έκδοσης εκφράζεται επίσης από την μαύρη επένδυση στην οροφή και τα πατάκια από βελούδο.
Οι τιμές της Giulietta Sprint (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια) διαμορφώνονται στα 21.850 ευρώ για τη βενζινοκίνητη Multiair 1.4 150hp και στα 22.400 ευρώ για την 1.6 JTDM-2 105hp.