Πόσο κοστίζουν δύο επιπλέον πόρτες στο Ford Fiesta ST;

Το 5θυρο Ford Fiesta ST είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και εκτός από τους 182 ίππους του προσφέρει πλέον και την πρακτικότητα που του έλλειπε ως καθημερινό αυτοκίνητο. Πόσο λοιπόν κοστίζουν οι δύο επιπλέον πόρτες στο νέο Fiesta ST 5d;
Έφτασε στην Ελλάδα το 5θυρο Ford Fiesta ST
771 ευρώ! Αυτή είναι η οικονομική διαφορά του νέου 5θυρου Fiesta ST σε σύγκριση με το 3θυρο, ωστόσο μεγάλη σημασία έχει και η νέα -χαμηλότερη- τιμή όλων των εκδόσεων ST που κάνουν το “καυτό” μικρό ακόμη πιο προσιτό. Έτσι, το 3θυρο Fiesta ST ξεκινά από 18.798 ευρώ μαζί με την τρέχουσα προωθητική ενέργεια, ενώ το 5θυρο Fiesta ST από 19.569 ευρώ.
Πιο φθηνό το “καυτό” Fiesta ST200.
Παράλληλα με το νέο 5θυρο Fiesta ST, η Ford όμως ανακοίνωσε και νέα μειωμένη τιμή για την κορυφαία έκδοση ST200, το ισχυρότερο Fiesta παραγωγής με 200 ίππους και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα. To Ford Fiesta ST200 (δείτε το αναλυτικά εδώ) προσφέρεται αποκλειστικά στο χρώμα Storm Grey με μαύρες ματ ζάντες και κόκκινες δαγκάνες φρένων, ενώ εκτός από την αυξημένη ισχύ και ροπή περιλαμβάνει  και αναβαθμισμένο εσωτερικό με καθίσματα Recaro, φωτιζόμενα διακοσμητικά μαρσπιέ και ζώνες ασφαλείας με ασημί λεπτομέρειες. Η τιμή του διαμορφώνεται πλέον από 21.366  ευρώ, συμπεριλαμβανομένου της ισχύουσας προωθητικής ενέργειας.