Οι τιμές του νέου Nissan Micra στην Ελλάδα

Στα τέλη Απριλίου θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά το εντελώς νέο Micra και αυτές είναι οι εκδόσεις και οι τιμές του.
Με αρχική τιμή τις 12.090 ευρώ, το Micra μπαίνει δυναμικά στην αγορά και προσφέρει στην πέμπτη γενιά του καλύτερους χώρους και περισσότερη τεχνολογία. Είναι μεγαλύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο από τον προκάτοχό του, ενώ επιτέλους διακρίνεται από την εκφραστική και τολμηρή του σιλουέτα.
Το νέο Nissan Micra θα διατίθεται με τρεις κινητήρες, δύο βενζίνης και έναν πετρέλαιου. Στη βάση της γκάμας τοποθετείται ο 1.000άρης βενζίνης με ισχύ 73 ίππων, ο οποίος και συνδυάζεται με δύο επίπεδα εξοπλισμού Energy και Acenta, καθώς και τρεις αποχρώσεις εσωτερικού. Ακολουθεί ο 900άρης βενζινοκινητήρας με turbo και 90 ίππους, ο οποίος επίσης συνδυάζεται με τα επίπεδα εξοπλισμού Energy, Acenta αλλά και τα πιο πλούσια N-Connecta και Techna, επίσης σε συνδυασμό μπλε ή πορτοκαλί εσωτερικών χρωματισμών. Σε πετρέλαιο ο 1.5 lt -γνώριμος από το Renault Clio- αποτελεί μονόδρομο με 90 ίππους και επίσης σε συνδυασμό με τα επίπεδα εξοπλισμού του 0.9T.
Μέχρι και το τέλος Απριλίου, το νέο Micra λανσάρεται με μια έκπτωση 600 ευρώ στις εκδόσεις βενζίνης και 300 ευρώ στις diesel.
Η βασική έκδοση 1.0lt Energy ξεκινά -με την έκπτωση- από τις 12.090 ευρώ, ενώ οι εκδόσεις 0.9 Turbo Energy από τις 13.490 ευρώ. Τα Micra με επίπεδο εξοπλισμού Acenta κοστίζουν 1.000 ευρώ επιπλέον από τις αντίστοιχες εκδόσεις Energy, ενώ οι πλούσιες εκδόσεις 0.9 Turbo N-Connecta και Techna κοστίζουν 15.390 και 16.390 ευρώ αντίστοιχα. Τέλος οι εκδόσεις diesel ξεκινούν από τις 14.890 ευρώ και φτάνουν ως τις 18.190 ευρώ για την 1.5D Techna Int Orange.
Οι πλούσιες εκδόσεις του Micra έχουν άφθονο χρώμα και βεβαίως ατελείωτο εξοπλισμό…