Έλληνες αθλητές οδηγούν το αγωνιστικό Civic Type-R

Εννέα Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες οδήγησαν και συνοδήγησαν στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων το αγωνιστικό Civic Type-R, με το οποίο οι Δημήτρης Δριβάκος και Κατερίνα Μπαντέ θα συμμετέχουν στον 1ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλλυ στο Μόντε Κάρλο.
Μία δυνατή αγωνιστική εμπειρία έζησαν οι Έλληνες αθλητές.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι Έλληνες Ολυμπιονίκες είχαν τη δυνατότητα να “αναμετρήσουν” τις δυνάμεις τους με αυτές ενός γνήσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου. Το ελληνικό πλήρωμα με οδηγό τον Δημήτρη Δριβάκο και συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ θα οδηγήσουν το Honda Civic Type-R της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη, για 4η  φορά στον 1ο αγώνα του WRC, στο Μόντε Κάρλο στις 16-22 Ιανουαρίου 2017.
Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες που έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση στα Μέγαρα ήταν: Δήμητρα Κοροκίδα (Παραολυμπιονίκης σφαίρα), Στέφανος Διαμαντής (Παραολυμπιονίκης τένις), Χρήστος Ταμπαξής (Παραολυμπιονίκης κολύμβηση), Βλάσης Μάρας (γυμναστική), Λένα Δανιηλίδου (τένις), Γιάννης Τσίλης (κωπηλασία), Σωτήρης Τράκας (καταδύσεις), Κέλλυ Αραούζου ( κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης), Χρήστος Λιμπανοβνό (παγκόμσιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν για την προετοιμασία ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου για τις ανάγκες ενός αγώνα παγκοσμίου βεληνεκούς αλλά και για τη σωστή προετοιμασία της φυσικής κατάστασης του πληρώματος. Στη συνέχεια οδήγησαν και συνοδήγησαν με την καθοδήγηση του Δημήτρη Δριβάκου άλλοτε σε ρόλο συνοδηγού και άλλοτε σε ρόλο οδηγού. Μετά την “αγωνιστική” εμπειρία υπέγραψαν στο φτερό του αυτοκινήτου το όνομα τους, οι οποίες και θα παραμείνουν με τις ευχές τους για ένα καλό αποτέλεσμα στο Μόντε Κάρλο.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Λένα Δανιηλίδου, Στέφανος Διαμαντής, Γιάννης Τσίλης, Κέλλυ Αραούζου, Σωτήρης Τράκας, Χρήστος Ταμπαξής, Χρήστος Λιμνπανοβνό, Βλάσης Μάρας, Δήμητρα Κοροκίδα, Δημήτρης Δριβάκος.