Νέα S&M Σκαζικης-Μαραγκός στη δυτική Θεσσαλονίκη

Μετά τα νέα καταστήματα της S&M Σκαζικης-Μαραγκός στην ανατολική Θεσσαλονίκη (οδός Βασ. Όλγας) και πιο πρόσφατα στην Λάρισα, κρίθηκε αναγκαία η μεταστέγαση και των εγκαταστάσεων στο κέντρο και δυτικά, σε ένα χώρο που αναδεικνύει και προβάλει την σύγχρονη εικόνα της εταιρίας.
Το νέο κατάστημα αποτελεί ένα “κόσμημα” για την οδό Μοναστηρίου στη δυτική Θεσσαλονίκη, μια εικόνα αντάξια της 60-χρονης ιστορία και της φήμη της εταιρίας, με όραμα και προοπτική για το μέλλον. Στη φιλοσοφία της εταιρίας είναι και οι άξιοι συνεργάτες της, που καλούνται να προωθήσουν στην αγορά τα ποιοτικά προϊόντα, ανταλλακτικά αυτοκινήτων και λιπαντικά.
Σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και σοβαρά ανταγωνιστικό περιβάλλον, δημιουργείται ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα, που σε συνδυασμό με τα επαρκή αποθέματα, το επίπεδο εξυπηρέτησης και τις παραδοσιακά άριστες ανθρώπινες σχέσεις, συνθέτουν τις προϋποθέσεις ανάπτυξης. Τιμώμενος προμηθευτής στην εκδήλωση εγκαινίων του νέου καταστήματος ήταν ο Ιάπωνας κατασκευαστής αμορτισέρ ΚΑΥΑΒΑ, εταιρία με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, με σοβαρότατη συμμετοχή στην πρώτη τοποθέτηση στην αυτοκινητοβιομηχανία και αντίστοιχα πλούσιο πρόγραμμα για το after market.