Νέο πρότυπο κέντρο ανταλλακτικών στη Θεσσαλονίκη

Ένα νέο πρότυπο κέντρο προβολής και πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων ξεκίνησε τη λειτουργία του σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Βας. Όλγας (απέναντι από την Νομαρχία, πρώην Skoda Βιαμάρ).

Το νέο κατάστημα της S&M στην οδό Βασ. Όλγας στη Θεσσαλονίκη, απέναντι από τη Νομαρχία.

Το νέο υποκατάστημα της S&M Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. διαθέτει στην αγορά ανταλλακτικά και λιπαντικά αυτοκινήτων, μεγάλων και επώνυμων κατασκευαστών επιπέδου πρώτης τοποθέτησης. Τα προ ολίγων ημερών επίσημα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη, συνδυάστηκαν με την παρουσίαση της πρόσφατης συνεργασίας της S&M ως εισαγωγέα πανελλήνιας εμβέλειας των αμορτισέρ ΚΑΥΑΒΑ, εταιρία που κατέχει υψηλά ποσοστά σε πρώτη τοποθέτηση και εξαιρετική θέση στις πωλήσεις στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, έγινε ανάδειξη και προβολή του προγράμματος και της ποιότητας των αμορτισέρ ΚΑΥΑΒΑ.
Ταυτόχρονα με τα ανταλλακτικά, στον χώρο της S&M Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. λειτουργεί  ειδικό συμβουλευτικό κέντρο λίπανσης, καθαρισμού και προστασίας των συστημάτων τροφοδοσίας και λειτουργίας του κινητήρα, με χρήση των πιστοποιημένων λιπαντικών της γερμανικής LIQUI MOLY.
Η συγκεκριμένη επένδυση της S&M αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου επενδυτικού σχεδίου που εξελίσσεται τα τελευταία δύο χρόνια πανελλαδικά, με στόχο την αναβάθμιση σε πολύ υψηλό επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης, της πληρότητας των προϊόντων και του επιπέδου εξυπηρέτησης του πελατολογίου της.