Η εγγύηση επαναγοράς SsangYong βάζει τέλος στο “αυτοκίνητο-γάμος”

Η ελληνική αντιπροσωπεία της SsangYong προσφέρει εγγυημένη τιμή επαναγοράς στα δημοφιλέστερα μοντέλα της, για έως και 55 μήνες από την ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου.
Αγοράζεις το SsangYong Tivoli και δεν ανησυχείς για το πως θα το πουλήσεις…
Με απλούστερα λόγια εσύ αγοράζεις SsangYong και μέσα σε 4,5 χρόνια (55 μήνες) αν αποφασίσεις να το πουλήσεις η ίδια η SsangYong στο αγοράζει πίσω, χωρίς υποχρεωτική αλλαγή με καινούριο SsangYong, αλλά με μετρητά σε προσυμφωνημένο ποσό. Οπότε, λύνεται τι ζήτημα αυτοκίνητο-γάμος αφού αυτό το αυτοκίνητο… δεν το παντρεύεσαι! Εκτός κι αν θες.
Στο Συμβολαίο Εγγυημένης Επαναγοράς αναγράφονται με διαφάνεια οι συμφωνηθείσες τιμές επαναγοράς του αυτοκινήτου, μια ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση που βάζει τέλος στην αβεβαιώτητα της μεταπώλησης ενός αυτοκινήτου, πόσο μάλλον ενός SsangYong. Αν λοιπόν βάλατε στο μάτι το Tivoli ή το νέο XLV, προσχωρήστε άφοβα και αφήστε άλλους να ανησυχούν για το πως θα το αλλάξετε.

Όσο και για το κομμάτι “αξιοπιστία”, το πακέτο 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια δωρεάν service, λύνουν και το ζήτημα του “απρόβλεπτου”.