Τίτλοι τέλους για τη Subaru AVC στη Θεσσαλονίκη

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Πλειάδες Motors AE, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Subaru στην Ελλάδα, γνωστοποίησε τη διακοπή συνεργασίας με την εταιρεία AVC ΑΕ στη Θεσσαλονίκη.

Οι εγκαταστάσεις της Subaru AVC στη Θεσσαλονίκη.

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 14 Οκτωβρίου 2016, η εταιρεία AVC ΑΕ (Θεσσαλονίκη) και η εταιρεία ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE διέκοψαν από κοινού την συνεργασία τους. Σύντομα θα ανακοινωθεί η διάδοχη κατάσταση. Το κοινό μπορεί να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Subaru www.subaru.net.gr, μέσω email στο info@pleiadesmotors.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6803390.

Η συνεργασία της Πλειάδες Motors AE με την AVC ΑΕ του ομίλου Αντωνέλη, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015 με τις εγκαταστάσεις της να κοσμούν την ανατολική Θεσσαλονίκη στο 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό (πρώην Chevrolet Αντωνέλης-Ιορδανίδης). Στο κατάστημα υπήρχε έκθεση καινούριων αυτοκινήτων, συνεργείο, φανοβαφείο, τμήμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Να θυμίσουμε ότι η AVC AE διατηρεί σε κοντινή απόσταση από την πρώην Subaru και αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Citroen και Jeep, ενώ στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης  ο όμιλος Αντωνέλη εκπροσωπεί τις μάρκες Nissan, Renault, Dacia και SEAT με το κατάστημα της ΑΝΟΡ ΑΕ.