Τελικό; Τα Τέμπη εγκαινιάζονται 6 Απριλίου

Την Πέμπτη 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου δρόμου με τις σήραγγες των Τεμπών. Μετά τις δύο συνεχόμενες αναβολές 1η Απριλίου και μετά 3η Απριλίου, η τελική επιλογή της ημερομηνίας των εγκαινίων ορίστηκε για την προσεχή Πέμπτη 6 Απριλίου (ελπίζουμε να μην υπάρξει άλλη), για να μπορέσει να παρευρεθεί στην τελετή και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη καθώς και από άλλα μέλη της κυβέρνησης. Το έργο είναι έτοιμο και περιμένει την τελετή της παράδοσής του στην κυκλοφορία και χρήση από τους πολίτες.
Όπως φαίνεται είναι η περίοδος των εγκαινίων και της κοπής της κορδέλας, αφού θα ακολουθήσουν και άλλα εγκαίνια την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου όπου ο πρωθυπουργός θα δώσει στην κυκλοφορία τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών, ενώ μετά το Πάσχα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ε65 και λίγο αργότερα ο κ. Τσίπρας θα εγκαινιάσει και την Ιόνια Οδό.
Επειδή όμως ζούμε στη χώρα της υπερβολής και των πολλών ανεφάρμοστων θεωριών, μη το “δένετε και κόμπο” ότι θα παραδοθούν τα Τέμπη πριν το Πάσχα, αλλά κρατήστε και μια “πισινή” για τους υπόλοιπους δρόμους.