Οσα είδαμε στο Thessaloniki Tuning Show

Πάνω από 7.000 λάτρεις της αυτοκίνησης έζησαν από κοντά το πιο επιτυχημένο Thessaloniki Tuning Show, την προηγούμενη εβδομάδα. Οι διοργανωτές συγκέντρωσαν για τρεις ολόκληρες μέρες στην “καρδιά” της Θεσσαλονίκης τις κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της αυτοκίνησης και της βελτίωσης, εντυπωσιάζοντας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά όλους όσοι επισκέφθηκαν την Helexpo ΔΕΘ!
Βροντερό παρόν στα 40  ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα έδωσαν όλα τα auto clubs της Β. Ελλάδος, εταιρείες που ασχολούνται με βελτίωση, ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, ηχοσυστήματα, συναγερμούς, dragster αλλά και highly exclusive cars. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου δεν έλειψαν τα show δεξιοτεχνίας από τη διάσημη SXS team, οι οδηγοί της οποίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην αρένα και παρουσίασαν κάθε είδους οδηγική “τρέλα” και ατελείωτα drifts, Freestyle motocross, buget, BMX και τα περιφημα Transformers.
Διεξήχθη ακόμη διαγωνισμός ηχοσυστημάτων, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι θηλυκές παρουσίες που κατέκλυσαν στην κυριολεξία την έκθεση. Το Thessaloniki Tuning Show δε σταματά όμως εδώ. Ανανεώνει το ραντεβού για τον επόμενο Μάιο…

4ο Thessaloniki Tuning Show

4ο Thessaloniki Tuning Show

4ο Thessaloniki Tuning Show