Σημαντική διάκριση για την Τoyota Πόδας στα Ιωάννινα

Η Toyota Πόδας στα Ιωάννινα απέσπασε το κορυφαίο βραβείο «Ichiban» και έφερε την Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους εξουσιοδοτημένους εμπόρους στην Ευρώπη. Στα βραβεία «Ichiban 2017» συμμετείχαν 45 εξουσιοδοτημένοι έμποροι από συνολικά 33 αγορές.
Η λέξη «Ichiban» είναι Ιαπωνική και είναι δανεισμένη από το «Okyakusama Ichiban» που σημαίνει «Customer First» (ο πελάτης προηγείται). Η φιλοσοφία «Customer First» είναι ανέκαθεν στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της Toyota και αποτελεί τμήμα του DNA της εταιρείας. Με βάση αυτό το κριτήριο, τα βραβεία δόθηκαν σε αναγνώριση της εξαιρετικής τους απόδοσης στην ικανοποίηση πελατών σε επίπεδο πωλήσεων αλλά και after sales. Ανώτερη διάκριση δόθηκε, επίσης, σε εμπόρους που έχουν κερδίσει οκτώ και εννέα φορές τα τελευταία 11 χρόνια.
Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι κ. Αριστείδης Αραβανής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάς, Dr. Johan van Zyl, President & CEO Toyota Motor Europe, κ. Απόστολος Πόδας, Πρόεδρος Toyota Πόδας (Ιωάννινα) και κ. Hiroaki Nanahara, Executive Vice-President Toyota Motor Europe