Το Volkswagen up! στο Breakin’ Mozart

Το Volkswagen up! είναι χορηγός στην ανατρεπτική και απρόβλεπτη παράσταση Breakin’ Mozart, η οποία ύστερα από 100 sold-out εμφανίσεις στο Βερολίνο με περισσότερους από 60.000 θεατές, έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό της Αθήνας στις 29/6 (Τεχνόπολις/Γκάζι) και της Θεσσαλονίκης στις 30/6 (Μέγαρο Μουσικής).
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα breakdance DDC, ο βραβευμένος με Echo μουσικός, μαέστρος και σκηνοθέτης όπερας Christoph Hagel και η σοπράνο Anna Krauja, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό θέαμα που καθηλώνει μικρούς και μεγάλους, ανατρέποντας τα στερεότυπα στην κλασική μουσική και το breakdance. Οι νέοι χορευτές συναντούν την πρόκληση του Μότσαρτ και συνδυάζουν για πρώτη φορά το breakdance με τη μουσική του παιδιού-θαύμα από τη Βιέννη. Χαρακτηριστικές κινήσεις Urban Dance εκτελούνται πανέμορφα και με τέλειο συγχρονισμό, συνδυάζοντας μοντέρνες hip-hop διασκευές, δυνατά techno beats, χορό και ακροβατικά σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Η Volkswagen στηρίζει τις παραστάσεις σε Αθήνακαι Θεσσαλονίκη με ποιο άλλο, το νεανικό και φρέσκο up!, το οποίο με μοντέρνα σχεδίαση αποτελεί το ιδανικό city break.