Volvo V40 Cross Country σε προσφορά

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η Volvo Car Hellas ρίχνει σημαντικά την τιμή στο V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto, το οποίο διατίθεται με δωρεάν το πακέτο εξοπλισμού Business . Συγκεκριμένα, το μοντέλο διατίθεται με επιπλέον πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με DVD player, σύνδεση Bluetooth και έγχρωμη οθόνη 7”, ενώ υπάρχει και προκαλωδίωση για κάμερα υποβοήθησης οπισθοπορείας/στάθμευσης.
Το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto με το πακέτο Business προσφέρεται στην τιμή των 21.900 ευρώ και αναμφίβολα αποτελεί μία εξαιρετική τιμή για ένα premium πεντάθυρο χάτσμπακ με κινητήρα βενζίνης 1.5lt και 152 ίππων, με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Γι αυτούς που ζητούν κάτι παραπάνω, σε προσφορά βρίσκεται και η έκδοση Livstyl, με επιπλέον ψηφιακό πίνακα οργάνων 8”, προβολείς LED σε σχήμα πλαγιαστού “T”, αναβαθμισμένο πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED και κεντρική κονσόλα Copper Dawn. Η έκδοση Livstyl προσφέρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα από 24.470 ευρώ, στην οποία για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων συμπεριλαμβάνεται και το μεταλλικό χρώμα.