Η Kosmocar στην 85η ΔΕΘ με παράταξη ηλεκτρικών

Η Kosmocar συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ένα περίπτερο αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση.

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ένα περίπτερο αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση. Ο εκθεσιακός χώρος της Kosmocar φιλοξενεί τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα ID.4 GTX, Audi Q4 e-tron και Skoda Enyaq iV. Μάλιστα, το ID.4 GTX, το νέο σπορ ηλεκτρικό all-rounder SUV της Volkswagen και πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο επιδόσεων της μάρκας, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό!

Το «παρών» στο περίπτερο της Kosmocar δίνουν και τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Kosmoride, που προσφέρουν μία σύγχρονη, εναλλακτική και οικολογική μορφή αστικής μετακίνησης, διευρύνοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες κάθε ποδηλάτη. Πέρα όμως από την παρουσία της Kosmocar ως εκθέτης στη ΔΕΘ, η εταιρεία είναι και ο Επίσημος Χορηγός Μετακίνησης. Τα ID.3, Audi e-tron και Enyaq iV είναι τα «επίσημα αυτοκίνητα» της εφετινής έκθεσης.

Η 85η ΔΕΘ διοργανώνεται με περισσότερους από 900 άμεσους ή έμμεσους εκθέτες από 15 χώρες και, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι η πρώτη μεγάλη Covid Free ευρωπαϊκή έκθεση. Η έκθεση λειτουργεί από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τη δοκιμή του Audi e-tron: