Η Hyundai κατακτά την καρδιά του ελληνικού κοινού, το οποίο εκδηλώνει τα περισσότερα θετικά συναισθήματα για τη μάρκα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με δύο ανεξάρτητες έρευνες.

Η πρώτη έρευνα προέρχεται από τον ασφαλιστικό συμβουλευτικό οργανισμό Compare the Market, που ανέλυσε στις χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Αυστραλίας τις αναδημοσιεύσεις στα social media οι οποίες σχετίζονται με θετικές ή αρνητικές απόψεις για μάρκες αυτοκινήτου. Στην έρευνα αυτή αναδείχθηκε η Hyundai ως η μάρκα για την οποία οι Έλληνες μιλούν με τα πιο θετικά σχόλια.

Hyundai KonaΗ δεύτερη έρευνα διεξήχθη από την εταιρεία ερευνών NewsRelate που εξειδικεύεται σε αναλύσεις συναισθημάτων στο ελληνικό διαδίκτυο. Στην έρευνα αυτή, η Hyundai κατατάσσεται επίσης ως η πιο αγαπημένη μάρκα, ανάμεσα στις 10 δημοφιλέστερες mainstream μάρκες, καθώς συγκεντρώνει τα πολυπληθέστερα θετικά γραφόμενα στο ελληνικό διαδίκτυο. Τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και αναλογικά με το σύνολο των δημοσιεύσεων που αφορούν στη κάθε μάρκα. Η ίδια κορυφαία κατάταξη της Hyundai συνεχίζεται και στις μετρήσεις συνολικής θετικής απήχησης και αντιδράσεων χρηστών σε αναρτήσεις και δημοσιεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγάπη είναι αμοιβαία. Η Ελλάδα είναι ιστορικά το πρώτο ευρωπαϊκό έδαφος στο οποίο επέλεξε η Hyundai να φέρει τα πρώτα αυτοκίνητά της. Μάλιστα η Hyundai Ελλάς έχει στο ενεργητικό της βραβευθεί από την Hyundai Motor Company ως ο “καλύτερος εισαγωγέας παγκοσμίως”, με πρόσθετες πανευρωπαϊκές διακρίσεις στο χώρο της εξυπηρέτησης πελατών.

Δείτε τη video-δοκιμή του Hyundai i20 N