Ηλεκτρικό πατίνι από τη Hyundai, με αυτονομία 20 km

Η Hyundai ετοιμάζει ηλεκτρικό πατίνι που μελλοντικά θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στα οχήματα της, προσφέροντας έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, αφού θα μπορεί να διανύσει περίπου 20 χλμ. με μία φόρτιση.

Hyundai electric scooter

Η Hyundai δημιούργησε ένα νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό πατίνι και σχεδιάζει να προσφέρει first-και last-mile mobility μέσω της ενσωμάτωσης του στα μελλοντικά οχήματά της. Όταν τοποθετείται σε ένα όχημα, το πατίνι θα φορτίζεται αυτόματα χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Το ηλεκτρικό πατίνι διαθέτει μεγάλη μπαταρία λιθίου και κομψά εμπρός και πίσω φώτα. Έχει κίνηση στον πίσω τροχό αναβαθμίζοντας έτσι τη σταθερότητα και την ασφάλεια, καθώς τοποθετεί το βάρος κοντά στο πίσω μέρος. Επιπλέον, έχει ανάρτηση στον εμπρός τροχό για ομαλότερη οδήγηση, ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες. Η μπαταρία λιθίου 10,5 Ah παρέχει αυτονομία περίπου 20 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ/ώρα, ενώ το συνολικό του βάρος είναι περίπου 7,7 κιλά. Η σχεδίαση του με τριπλή αναδίπλωση το καθιστά ελαφρύτερο και πιο συμπαγές από οποιοδήποτε παρόμοιο προϊόν, ενώ μπορεί να αποθηκεύεται και εύκολα στο αυτοκίνητο. Επιπλέον έχει μια ψηφιακή οθόνη που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας και την ταχύτητα, ενώ για τη νυχτερινή οδήγηση έχει δύο προβολείς LED και δύο πίσω φανούς.