Τα Hyundai IONIQ 5 και STARIA κατέκτησαν τα βραβεία GOOD DESIGN

Η Hyundai κατέκτησε βραβεία σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες, με τo αμιγώς ηλεκτρικό IONIQ5 και το MPV STARIA να κατακτούν την κατηγορία των μεταφορών.

Η Hyundai ανακοίνωσε την κατάκτηση πολλαπλών διακρίσεων στα βραβεία GOOD DESIGN 2021, με τα μοντέλα IONIQ 5 και STARIA να κατακτούν ηγετική θέση στην κατηγορία των μεταφορών. Η μάρκα θριάμβευσε επίσης σε πολλές άλλες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των διαδραστικών μέσων, των οικιακών, των εφαρμογών για κινητές συσκευές και της γραφιστικής.

Το IONIQ 5 είναι το μεσαίου μεγέθους crossover όχημα της Hyundai που είναι κατασκευασμένο σε μια πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα (BEV). Η καινοτόμος σχεδίασή του αναδεικνύει μια νέα EV τυπολογία που είναι ευπρόσδεκτη από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Τα χαρακτηριστικά παραμετρικά pixels της Hyundai στα φωτιστικά σώματα του οχήματος παρέχουν ένα ξεχωριστό, μοντέρνο στυλ ενώ αντιπροσωπεύουν τη διαχρονική σχεδιαστική αξία του IONIQ 5.

Το «Living Space» ως κυρίως θέμα του εσωτερικού του, διατρέχει το IONIQ 5 και αναδεικνύεται κυρίως από το Universal Island, μια κινητή κεντρική κονσόλα και ένα επίπεδο δάπεδο όπου αποθηκεύονται οι μπαταρίες. Πολλά από τα σημεία επαφής στο εσωτερικό του οχήματος, όπως καθίσματα, επένδυση κεφαλής, επένδυση θυρών, δάπεδο και υποβραχιόνιο, είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αντανακλώντας τη δέσμευση της Hyundai για ένα πιο καθαρό και βιώσιμο μέλλον για όλους.

Αντίστοιχα, το STARIA, αποτελεί μέλος της γκάμας οχημάτων πολλαπλών χρήσεων (MPV) της Hyundai και διαθέτει ένα εντυπωσιακά φουτουριστικό και μυστηριώδες εξωτερικό που παραπέμπει σε διαστημόπλοιο. Μια μόνο ματιά από μπροστά προς τα πίσω θυμίζει την καμπύλη του φωτός που φωτίζει τον ορίζοντα της Γης κατά την ανατολή του ήλιου όταν το βλέπουμε από το διάστημα.

Παράλληλα, το εσωτερικό του STARIA εμπνευσμένο από κρουαζιερόπλοιο προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα που εστιάζει στην άνεση τόσο του οδηγού όσο και των επιβατών. Τα πανοραμικά πλαϊνά παράθυρα βελτιώνουν τη συνολική ορατότητα και δημιουργούν μια αίσθηση ανοικτού ορίζοντα. Αυτή η αίσθηση ευρυχωρίας, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή κορεάτικη αρχιτεκτονική «hanok», επιτρέπει στους επιβάτες να αισθάνονται πως οι εξωτερικές σκηνές αποτελούν προέκταση του εσωτερικού του οχήματος.