Με φρέσκια σχεδίαση, νέους συνδυασμούς χρωμάτων και μια ανανεωμένη έκδοση N Line, το μικρό Hyundai i10 επανατοποθετείται στην αγορά και μαζί του φέρνει μια σειρά από έξυπνες τεχνολογίες.

Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai i10. Φρέσκο σχεδιαστικά, με νέα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και άνεσης, παραμένει μια από τις κορυφαίες προτάσεις στην μίνι κατηγορία. Εκ πρώτης το μοντέλο του 2023 ξεχωρίζει από μια πιο σπορ εμφάνιση, που ενισχύεται ειδικά στη νέα έκδοση N Line.

Είναι διαθέσιμο σε 9 χρώματα αμαξώματος (δύο νέα, το φωτεινό γκρι Lumen Grey και το Meta Blue με μπλε-βιολετί αντανακλάσεις και δυνατότητα διχρωμίας με μαύρη οροφή. Επανασχεδιασμένα είναι το εσωτερικό μέρος των προβολέων καθώς και η εμπρός και πίσω υπογραφή LED, ενώ πλέον τα εμπρός LED ημέρα βρίσκονται εντός της κυψελοειδούς μάσκας. Τα πίσω φώτα, επίσης LED, εμφανίζουν πλέον ένα «H» στην οριζόντια γραμμή της πίσω πόρτας.

Hyundai i10Παράλληλα, το νέο i10 μπορεί να εξοπλιστεί με μπλε ατμοσφαιρικό φωτισμό, ενώ το νέο πακέτο χρωμάτων προσδίδει μια νότα φρεσκάδας. Στοιχεία δηλαδή όπως τα καθίσματα από ύφασμα tartan με κάθετες μωβ γραμμές, μωβ πινελιές στις ραφές και στους αεραγωγούς και γκρι επιφάνειες με μωβ αντανακλάσεις στο ταμπλό και στο κάτω μέρος της κονσόλας. Ανάμεσα στα στοιχεία τεχνολογίας του ανανεωμένου Hyundai i10 περιλαμβάνονται ο νέος πίνακας οργάνων, οι θύρες USB type-C εμπρός και πίσω, το eCall δεύτερης γενιάς και η απομακρυσμένη ενημέρωση χαρτών Over The Air (OTA). Το μοντέλο εξακολουθεί να διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών και ασύρματη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto στο βασικό εξοπλισμό. Προαιρετικά διατίθενται σύστημα πλοήγησης και υπηρεσίες τηλεματικής Bluelink, καθώς και ασύρματη φόρτιση κινητού.

Τέλος, στο κομμάτι της ασφάλειας ως στάνταρ υπάρχει το πακέτο Hyundai Smart Sense, το οποίο περιλαμβάνει το σύστημα Forward Collision-Avoidance Assist με αυτόματο φρενάρισμα και αναγνώριση οχημάτωνβ, πεζών και ποδηλάτων, το Lane Following Assist για διατήρηση στην τρέχουσα λωρίδα κυκλοφορίας και το Rear Occupant Alert που υπενθυμίζει στον οδηγό αν μείνει κάποιος στο πίσω κάθισμα.

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στη γκάμα των κινητήρων του μοντέλου. Η παραγωγή του νέου i10 θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, με τα πρώτα αυτοκίνητα να φτάνουν στην Ελλάδα στα μέσα του έτους.