Το Hyundai i20 Νο1 σε αξιοπιστία στη Γερμανία

Το Hyundai i20 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου σε αξιοπιστία compact αυτοκινήτου στην έκθεση της TÜV για το 2019.

Hyundai i20

Με μέσο όρο βλαβών μόλις 3% στις δοκιμές τεχνικού ελέγχου της TÜV Γερμανίας, το Hyundai i20 γίνεται ο βασιλιάς της αξιοπιστίας στην compact κατηγορία. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί ένα σημαντικό δείκτη για τους αγοραστές καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καθώς αποδεικνύει το κορυφαίο επίπεδο ποιότητας των οχημάτων Hyundai.

Για την έκθεση της TÜV πραγματοποιήθηκαν 8,8 εκατομμύρια γενικοί έλεγχοι από τον Ιούλιο 2017 έως και τον Ιούνιο 2018. Τα οχήματα ομαδοποιήθηκαν ανάλογα με την ηλικία και την κατηγορία τους, όπως compact αυτοκίνητα έναντι σπορ αυτοκινήτων, φορτηγά και SUV ή λιμουζίνες, βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, υβριδικά και ηλεκτροκίνητα, χαμηλού κόστους και πιο ακριβά μοντέλα. Στην έκθεση της TÜV γίνεται διαχωρισμός των οχημάτων σε δύο- τριών, τεσσάρων-πέντε, έξι- επτά, οκτώ-εννέα και δέκα-έντεκα ετών. Ο νικητής σε κάθε ηλικιακή ομάδα είναι το αυτοκίνητο που εμφάνισε τις λιγότερο σοβαρές βλάβες. Αυτά με τη χαμηλότερη αναλογία βλαβών αποτελούν το Top Ten της συνολικής βαθμολογίας.

Το νέο i20, που λανσαρίστηκε το καλοκαίρι του 2018, αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο την κορυφαία ποιότητα στην κατηγορία του. Η Hyundai από την άλλη, διατηρεί την υπόσχεσή της για προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Όπως όλα τα νέα μοντέλα της Hyundai, έτσι και το i20 διαθέτει το μοναδικό πακέτο πενταετούς εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στην Ευρώπη. Αυτό το πρόγραμμα φροντίδας παρέχει στους πελάτες πενταετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, πενταετή οδική βοήθεια και δωρεάν τεχνικούς ελέγχους για πέντε έτη. Αν το όχημα πουληθεί, η εγγύηση μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, μεγιστοποιώντας έτσι την αξία μεταπώλησης του οχήματος και επιπροσθέτως παρέχει στον κάτοχο άνεση για όλη την περίοδο της εγγύησης.

Περισσότερα για το Hyundai i20 εδώ:

Ήρθε το ανανεωμένο Hyundai i20