Τι σχέση έχει η Hyundai με τον Spider-Man;

Ένας, δύο, τρεις ή περισσότεροι Spider-Man θα εμφανιστούν στη νέα ταινία “Spider-Man: No Way Home”; Οι φίλοι της αυτοκίνησης σίγουρα πάντως θα προσέξουμε ένα ή περισσότερα Hyundai Tucson και IONIQ 5 που θα εμφανιστούν στα πλαίσια της συνεργασίας των Hyundai και Sony.

Η σχέση της Hyundai με τον κινηματογράφο συνεχίζεται και στη νέα ταινία Spider-Man με πρωταγωνιστή τον Tom Holland. Το Hyundai Tucson αλλά και το ηλεκτρικό IONIQ 5 θα κάνουν την εμφάνιση τους στη μεγάλη οθόνη, τραβώντας έστω και κάποια βλέμματα από τη δράση. Η προώθηση της Hyundai μέσω του κινηματογράφου περιλαμβάνει μια τηλεοπτική διαφήμιση και ποικίλες ψηφιακές προωθητικές παγκοσμίως.

Η ταινία “Spider-Man: No Way Home” είναι η τρίτη ταινία Spider-Man που δημιουργήθηκε από τη Sony Pictures και τα Marvel Studios, με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, ο οποίος υποδύεται τον μαθητή του γυμνασίου Peter Parker και παράλληλα τον φιλικό μας ήρωα, Spider-Man. Ο προκάτοχός της ταινίας αυτής, η ταινία «Spider-Man: Far From Home» έφθασε τα 1,131 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως ως η τέταρτη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις του 2019 και η 25η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών.

Δείτε τα video: