Το Hyundai Tucson είναι το “Αυτοκίνητο του 2022”

Hyundai Tucson ATX 2022

Το Hyundai Tucson ψηφίστηκε “Αυτοκίνητο του 2022” στην Ελλάδα, υπερισχύοντας ανάμεσα σε 17 συνολικά νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2021 στη χώρα μας.

Το νέο SUV της Hyundai έλαβε συνολικά 435 βαθμούς, αποκτώντας ένα σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων εννέα μοντέλων που λανσαρίστηκαν φέτος στη χώρα μας και είχαν επιλεγεί – μαζί με το Tucson – για την τελική δεκάδα της διαδικασίας. Δεύτερο στην επιλογή των 26 δημοσιογράφων-μελών του θεσμού “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα” ήρθε το Nissan Qashqai με 373 βαθμούς και τρίτο το Opel Mokka με 282.

Η τελική βαθμολογία για το “Αυτοκίνητου του 2022”.

Ο θεσμός συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια από την ίδρυση του! H ανάδειξη του “Αυτοκινήτου του 2022” έγινε σε ειδική εκδήλωση μέσω διαδικτύου (λόγω Covid-19) και προβλήθηκε online ως Digital Event. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Περισσότερα για τον ελληνικό θεσμό ανάδειξης του αυτοκινήτου της χρονιάς μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ, ενώ παρακάτω ακολουθεί η video-δοκιμή μας με το Hyundai Tucson 48V των 180 ίππων.