Η Hyundai στο Μουσείο Van Gogh του Άμστερνταμ

H Hyundai Motor επέκτεινε τη συνεργασία της με το Μουσείο Van Gogh στο Άμστερνταμ μέχρι τουλάχιστον το 2022.

Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει τη διοργάνωση μιας Ημέρας Κινητικότητας της Hyundai, που θα επικεντρωθεί στο να καταστήσει το μουσείο πιο προσβάσιμο, καθώς και να υποστηρίξει τη συνέχιση της ενέργειας Van Gogh on the Road.

Η Hyundai αποτελεί συνεργάτη του Μουσείου Βαν Γκογκ από το 2016 και θα συνεχίσει μέχρι το 2022. Η συνεργασία με το Μουσείο συνδυάζεται με το όραμα της Hyundai να ενισχύει κορυφαία διεθνή μουσεία με σκοπό την ενοποίηση του σχεδιασμού και της τέχνης. Η Hyundai έχει ήδη συνάψει ανάλογες συνεργασίες με την Tate Modern στο Λονδίνο, το Μουσείο Τέχνης της Κομητείας του Λος Άντζελες (LACMA) και το Εθνικό Μουσείο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης στη Σεούλ της Κορέας.

Το κοινό πάθος για τον Vincent van Gogh αποτέλεσε ισχυρή βάση για τη συνεργασία της Hyundai με το Μουσείο Van Gogh. Η εταιρεία αναγνωρίζει επίσης τη ζωτική σημασία της βιωσιμότητας, όπως και το Μουσείο Van Gogh. Το μουσείο θα συνεργαστεί με τη Hyundai στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για διάφορες ομάδες-στόχους που επικεντρώνονται σε αυτό το θέμα. Εκτός από αυτές τις δραστηριότητες, η υποστήριξη της Hyundai θα διευκολύνει την κορεατική μετάφραση του οδηγού πολυμέσων και του μουσείου.