Ποιό είναι το “Ιδανικό Αυτοκίνητο”;

Οι συντάκτες του ειδικού τύπου στην Ελλάδα ψήφισαν και ανέδειξαν το Ιδανικό Αυτοκίνητο μέσα από μια πρωτοβουλία του zougla.gr. Ανάμεσά τους και ο υπογράφων…

Αυτή είναι μια ψηφοφορία τελείως διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει και σε αυτή συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι που γράφουν για αυτοκίνητα στην Ελλάδα, καλύπτοντας το 99% των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Είναι μια πρωτοβουλία της στήλης “Τα Νέα της Πιάτσας” στο μεγαλύτερο site της χώρας μας, στο zougla.gr, την οποία επιμελήθηκε και ολοκλήρωσε ο συνάδελφος Βασίλης Σαρημπαλίδης.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι λοιπόν αναδείξαμε σήμερα το “Ιδανικό Αυτοκίνητο”, το οποίο δεν είναι ένα αλλά τέσσερα, αφού επιλέχθηκαν διαφορετικά αυτοκίνητα στις ενότητες “Εξωτερική Σχεδίαση”, “Εσωτερική Σχεδίαση, “Τεχνολογία” και “Κινητήρας”.

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα γενικά αποτελέσματα ανά κατηγορία, ενώ τις επόμενες ημέρες στο zougla.gr θα ακολουθήσει η ανάλυση των αποτελεσμάτων αυτής της 1ης ψηφοφορίας. Στην έρευνα συμμετείχαν 48 δημοσιογράφοι οι οποίοι ψήφισαν για τέσσερις κατηγορίες, το αυτοκίνητο που οι ίδιοι θεωρούν κορυφαίο.

Δείτε τους νικητές:

Εξωτερική Σχεδίαση: Porsche 911

Η Porsche 911 απέσπασε τους περισσότερους ψήφους (και τον δικό μας) για την εξωτερική της σχεδίαση.

Εσωτερική Σχεδίαση: MINI Cooper / Volvo XC90 (ισοβαθμία)

Το ξεχωριστό εσωτερικό του MINI Cooper.
Χλιδή και άνεση στο εσωτερικό του Volvo XC90.

Τεχνολογία: BMW 7 Series

Τα περισσότερα gadgets θα τα βρούμε στο εσωτερικό της BMW Σειρά 7.

Κινητήρας: Audi R8 V10 Plus

Αγαπημένος των δημοσιογράφων ο ατμοσφαιρικός κινητήρας του Audi R8 V10 Plus.