Νέα εποχή για την ISUZU στην Θεσσαλονίκη

Στο κάθετο συγκρότημα της Νικ. Ι. Θεοχαράκης στο 5ο χλμ Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, στο Καλοχώρι Θεσσαλονικης, πλέον οι επαγγελματίες μπορούν να μάθουν τα πάντα για το ISUZU D-MAX!

Μια νέα, πολλά υποσχόμενη εμπορική συνεργασία μεταξύ της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ σηματοδοτεί η έκθεση οχημάτων ISUZU στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Πλέον, ως εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής ISUZU στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα διαθέτει προς πώληση, αλλά και θα υποστηρίζει με υπηρεσίες after sales το δημοφιλές pickup D-MAX, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Η ISUZU είναι μια από τις μακροβιότερες Ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες και έχει πλούσια ιστορία στα επαγγελματικά οχήματα. Με την τελευταία γενιά του D-MAX, η ISUZU προσφέρει ένα προηγμένο pickup με μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετικές επιδόσεις. Το D-MAX κινείται από τον 1,9 λίτρων πετρελαιοκινητήρα EURO 6d, που αποδίδει 164ps και 360Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται είτε με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Διατίθεται σε εκδόσεις καμπίνας Regular, Extended και Double, με πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, τόσο με κίνηση 4Χ2 όσο και με 4Χ4.