Τα Tucson και Genesis στην κορυφή της J.D. Power

Τα Hyundai Tucson και Genesis βρίσκονται στην υψηλότερη θέση της κατηγορίας τους στην έρευνα της J.D. Power για τη συνολική εμπειρία των οδηγών.
Το νέο Hyundai Tuscon.
Η μελέτη του Δείκτη Τεχνολογικής Εμπειρίας της J.D. Power 2016 των ΗΠΑ ανέδειξε τα Tucson και Genesis στην υψηλότερη θέση για τη συνολική εμπειρία του πελάτη με την τεχνολογία των οχημάτων στις κατηγορίες μικρών οχημάτων και premium μεσαίου μεγέθους. Η αρχική μελέτη προσμετρά την εμπειρία, τη χρήση και την αλληλεπίδραση των οδηγών με την τεχνολογία των οχημάτων. Το Tucson κατέκτησε την υψηλότερη θέση στις εξής κατηγορίες αξιολόγησης:

– προστασία σε περίπτωση σύγκρουσης
– άνεση και ευκολία
– υποβοήθηση στη οδήγηση
– ψυχαγωγίας
– συνδεσιμότητα και πλοήγηση

Το Hyundai Genesis αντίστοιχα ξεπέρασε 20 άλλα οχήματα κατακτώντας την υψηλότερη θέση στη δική του κατηγορία.

Το Tucson είναι εξοπλισμένο με συστήματα ασφαλείας όπως τα Lane Departure Warning (LDW), Blind Spot Detection (BSD), Rear Alert Cross-Traffic (RCTA), Lane Change Assist (LCA), Backup Warning Sensors και Autonomous Emergency Braking (AEB). Στο βασικό εξοπλισμό του έχει μια έγχρωμη οθόνη αφής LCD πέντε ιντσών με κάμερα οπισθοπορίας, ενώ είναι διαθέσιμα τα Android Auto και Apple CarPlay μαζί με το Apple Siri “Eyes Free”. Στην Ευρώπη το διαθέσιμο σύστημα πλοήγησης προσφέρει δωρεάν 7-ετή συνδρομή σε υπηρεσίες Live Services που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στον οδηγό.

Το Genesis αντίστοιχα χρησιμοποιεί μια δέσμη από τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας για τον οδηγό που ονομάστηκε Sensory Surround Safety. Διαθέτει επίσης μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και επιπλέον διαθέτει το σύστημα Emergency Steering Support Driving Mode, το οποίο αλλάζει αυτόματα τη ρύθμιση του ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC) προς την κατάλληλη κατεύθυνση, για να βοηθήσει στην αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης. Μια σειρά από τεχνολογίες άνεσης του οδηγού και λύσεις ψυχαγωγίας όπως, Lexicon Discrete Logic 7 Surround ηχοσύστημα που περιλαμβάνει SiriusXM Ραδιόφωνο, HD Radio και βοηθητικές υποδοχές εισόδου iPod/USB πλαισιώνουν τον πλούσιο εξοπλισμό του Genesis.