Η Jeep Κουμαντζιάς και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συμβαδίζουν για τρίτη χρονιά στο δρόμο της επιτυχίας.

Όταν δύο επιτυχημένες ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα αποκτά προστιθέμενη αξία και μεγιστοποιεί το βεληνεκές του. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Jeep Κουμαντζιάς και την ανδρική ομάδα βόλεϊ ΤΑΑ ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων έχει εδραιωθεί μια δημιουργική συνεργασία.

Η Jeep Κουμαντζιάς που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επίσημους διανομείς της μάρκας στην Ελλάδα, είναι για τρίτη διαδοχική χρονιά επίσημος χορηγός της ομάδας που στο ξεκίνημα του 2024 κατέκτησε το ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ για πρώτη φορά, και κατέστη υπερπρωταθλήτρια Ελλάδας. Να σημειωθεί πως o ΠΑΟΚ τα τελευταία 8 χρόνια έχει κατακτήσει 3 φορές το Πρωτάθλημα και 4 φορές το Κύπελο Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών.

Σε πλήρη αρμονία με αυτή την επιτυχία, η ομάδα της Jeep Κουμαντζιάς γιορτάζει 10 χρόνια λαμπερής παρουσίας στο αυτοκινητικό εμπορικό γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των 6.500 m2 που βρίσκονται στη δυτική είσοδο της πόλης δραστηριοποιείται στην πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων, καθώς και στη συντήρηση και την επισκευή επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων. Πίσω από την πορεία της Jeep Κουμαντζιάς Α.Ε. βρίσκεται το όραμα των ανθρώπων της για τη δημιουργία φιλόξενου περιβάλλοντος και μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Το κλειδί για την επίτευξη αυτού του στόχου δεν είναι άλλο από το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών, μέσω του άρτια καταρτισμένου προσωπικού που εκπαιδεύεται συνεχώς επάνω στις καινούργιες τεχνολογίες της αυτοκίνησης όπως η αμιγής ηλεκτροκίνηση και τα υβριδικά συστήματα που υιοθετούν τα σύγχρονα Jeep.