Τετραπλή επιτυχία της Kia στα  GOOD DESIGN AWARDS

Kia Niro

Η Kia Corporation έλαβε τέσσερις διακρίσεις στα  GOOD DESIGN Awards για τα Niro, Concept EV9, EV Infotainment System και Magenta Design Infotainment System 2023.

Το ολοκαίνουργιο Kia Niro με την τολμηρή σχεδίαση εμπνευσμένη από την φιλοσοφία «Opposites United» της μάρκας, ήταν ένα από τα μοντέλα της μάρκας που διακρίθηκαν στον συγκεκριμένο θεσμό. Το Kia Concept EV9 από την άλλη, είναι ένα πρωτότυπο που ενσωματώνει τη δέσμευση της μάρκας για λύσεις βιώσιμης μετακίνησης, με σχεδίαση εμπνευσμένη από τη φύση και την ενσωμάτωση ανακυκλωμένων υλικών από το εύθραυστο θαλάσσιο οικοσύστημα. Τα συστήματα πολυμέσων Infotainment EV της Kia και  Magenta Design Infotainment System, τα οποία είναι ειδικά βελτιστοποιημένα για ηλεκτρικά οχήματα και βασίζονται σε μια σχεδιαστική προσέγγιση  εμπνευσμένη από το χαρτί, είναι οι δύο ακόμη τομείς που η μάρκα διακρίθηκε.

Γιορτάζοντας την 72η επέτειό του, ο Θεσμός GOOD DESIGN Awards αποτελεί  έναν από τους μακροβιότερους διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο. Κάθε χρόνο μέσω του προγράμματος επιλέγεται μια λίστα με τα καλύτερα σχέδια προϊόντων και γραφικά που έχουν χαράξει νέες κατευθύνσεις για να δημιουργήσουν ανταγωνιστικά προϊόντα στην παγκόσμια αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία GOOD DESIGN στο good-designawards.com