Συνεργασία Kia Hellas και Protergia για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Kia e-Niro

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε η Kia Hellas και η Protergia για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε όσους πελάτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων Kia επιλέξουν να συνδεθούν με το δίκτυό της.

Το πρόγραμμα KIA e-DRIVE home powered by Protergia περιλαμβάνει δωρεάν «πράσινη» ενέργεια για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Kia η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες ενέργειάς τους (φορτίσεις) για τουλάχιστον 20.000χλμ. καθώς και ένα πλέγμα υπηρεσιών που έχει να κάνει με την ολιστική εμπειρία του πελάτη ηλεκτρικών αυτοκινητων Kia.

Θυμίζουμε ότι η Kia διαθέτει ήδη δύο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελληνική αγορά. Το e-Niro και το e-Soul. To e-Niro προσφέρει αυτονομία έως 455 χλμ. σηματοδοτώντας μια σημαντική εξέλιξη στην τεχνολογία των ηλεκτρικών κινητήρων. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις των 39,2 kWh με 136ps και των 64 kWh με 204 ps.

Kia e-Soul

Το e-Soul αποτελεί το δεύτερο ηλεκτρικό crossover της Kia. Διατίθεται και αυτό σε δύο εκδόσεις που εξοπλίζονται με μπαταρίες 39,2 kWh και 64 kWh. Η έκδοση των 39,2 kWh θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 136 ps και η μεγαλύτερη έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ 204 ps. Και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης οδηγού ADAS, και τις τεχνολογίες της Kia DRIVE WISE, προσφέροντας υψηλά επίπεδα ασφάλειας και άνεσης.